Veelgestelde vragen - NoNoo | Modulair kastensysteem
Algemeen

Doen jullie ook aan maatwerk?

In combinatie met NoNoo kan maatwerk besproken worden. Denk hierbij aan NoNoo met bureaublad, NoNoo met doorlopend blad.

Kan ik achteraf nog opties in mijn NoNoo plaatsen?

Dat is zeker mogelijk. Voor office-indeling, wijnrek of een extra plank geldt dat deze bij bestelling kunnen geleverd en geplaatst of opgestuurd zodat je deze zelf in jouw NoNoo kunt plaatsen. Er worden wel portokosten in rekening gebracht. Voor lades geldt dat wij langskomen voor montage, dit ivm plaatsen van de geleiders.

Ik wil mijn NoNoo aanpassen of uitbreiden.

Dat is mooi! Neem contact met ons op en wij kijken naar de mogelijkheden.
WhatsApp video call is een handige manier om te overleggen. Het beste kun je hiervoor en afspraak inplannen.

Ik ga verhuizen en wil mijn NoNoo meenemen.

Dit kunnen wij voor je regelen. Neem gerust contact met ons op. Ons team demonteert je NoNoo kast en bouwt deze op de nieuwe locatie weer op.
Je kunt hiervoor een offerte aanvragen.

Hoe gaat de plaatsing in zijn werk?

Op de afgesproken datum komen onze monteurs je NoNoo leveren en monteren. Dit neemt, afhankelijk van de grootte, 1 tot 3 uur in beslag.
De NoNoo wordt gebruiksklaar achtergelaten en wij nemen het verpakkingsmateriaal retour.
Met de monteurs kun je overleggen om optioneel kabeldoorvoer aan te brengen.

Wat is de levertijd?

Eenmaal akkoord met je samengestelde NoNoo nemen wij contact met je op om de levertijd af te spreken. Deze is tussen de 4 en 7 weken.

Hoe sluiten de naden van de zijpanelen op elkaar aan?

De zijpanelen worden naadloos tegen elkaar aan gemonteerd. Bestaat je kast uit 1 kleur dan kun je optioneel kiezen voor een doorlopend bovenblad. Dit kan tot maximum 5 modules.

Hoe ziet de boven-, onder- en zijkant van de NoNoo kast er uit?

De bovenste Nonoo module wordt afgewerkt met een paneel in dezelfde kleur als het deurtje. Het zijpaneel heeft dezelfde kleur als het deurtje. Bij de onderste module is geen paneel aan de onderkant voorzien.

Optioneel kan de onderkant afgewerkt worden met panelen.

Zijn de NoNoo kasten ook leverbaar met pootjes?

Nee, helaas. Een NoNoo staat mooier als hij zwevend gemonteerd wordt. Een andere mogelijkheid is om de kast op de grond neer te zetten. Hieronder zitten kleine stelvoetjes om de kast te stabiliseren en goed af te stellen.

Is mijn muur dragend genoeg om een NoNoo op te hangen?

Door onze ophang techniek en expertise garanderen wij dat je NoNoo stabiel en stevig wordt gemonteerd. Wij beoordelen graag zelf of de muur geschikt is voor het ophangen.

Hoe wordt de NoNoo kast opgehangen?

Op de muur wordt eerst een basisplaat bevestigd met geschikte pluggen om het gewicht van de kast te verdelen. Hierop worden de modules gemonteerd en gekoppeld. Door het verdelen van het gewicht kunnen ook grote NoNoo’s stevig opgehangen worden.

Kan ik mijn eigen kleur bepalen?

Dit is zeker mogelijk, zowel per module als voor de hele kast.
Alle RAL kleuren en Sikkens kleuren ( flexa ) staan tot je beschikking.

Hebben jullie ook TV-kasten?

Jazeker! Je kunt ook kiezen voor de halve NoNoo variant. Deze is half hoog en voorzien van een klep. Je kunt de TV-kast zo lang maken als je wenst.

Voor bezoek aan huis, komen jullie door heel Nederland?

Wij brengen vrijblijvend advies aan huis in Nederland, en in België. Voel je niet bezwaard. Dit is wat wij dagelijks doen. Wij willen dat jij de perfecte NoNoo in huis krijgt.