Een interieur dat bij je past - NoNoo | Modulaire kasten

Een interieur dat bij je past

Als je in mijn huis bent, kun je meteen zien dat het mijn thuis is. In alle spullen die ik in huis heb, zie ik mezelf terug. Het is niet zomaar een kast, een schilderij of accessoire. Ik heb alles met zorg en plezier aangeschaft. Onze jongste dochter vindt het overigens maar niks: “Het lijkt bij ons thuis wel een peuterspeelzaal met al die kleuren.” Ik beschouw dat als een regelrecht compliment, want ik houd van kleuren in huis.”

Een Interieur Dat Bij Je Past

Maar hoe krijg je nou een interieur dat jouw persoonlijkheid reflecteert? Vier tips voor een interieur dat bij jou past:

1. Koop alleen spullen die uitstralen wie jij bent. Stel jezelf de vragen: Past dit bij mijn persoonlijkheid? Vind ik het mooi? Voegt het iets toe aan wie ik ben?
2. Kies de meubels in je huis met zorg uit. En geniet van ze. Het zijn blikvangers die laten zien wie jij bent en wat jij belangrijk vindt.
3. Gebruik alles wat je hebt met plezier. Stop niets weg in een donker hoekje. Moffel je spullen weg om ze uit het zicht te houden, overweeg dan om ze weg te doen. Ze passen blijkbaar niet bij jou.
4. Overweeg voordat je iets nieuws koopt: Wil ik hiervoor zorgen? Wil ik hier zuinig op zijn? Heb ik het nodig? Als het antwoord ‘nee’ is, koop het dan niet.

Wil jij ook de ambachtelijke werkwijze van NoNoo koesteren? Neem contact met ons op of ontwerp direct je kast.