Ons kunstwerk hangt aan de muur - NoNoo | Modulaire kasten

Ons kunstwerk hangt aan de muur

Terwijl we aanbellen bij een woning in de Zwolse wijk Dieze, zijn Remko en Erica bezig de laatste hand te leggen aan de inrichting van hun woning. De boor, welke Remco na binnenkomst op de eettafel legt, bevestigd de situatie. ‘Twee maanden geleden zijn we hier naartoe verhuisd. Vrijwel alles hebben we nu ingericht, maar we moesten alleen nog even nieuwe lampjes boven de keukentafel installeren.’

Ons Kunstwerk Hangt Aan De Muur

In de zoektocht naar het juiste meubilair deden Remko en Erika de maanden daarvoor inspiratie op door meubelwinkels te bezoeken en online rond te neuzen. Na verloop van tijd viel hun oog op een NoNoo, al was het niet direct liefde op het eerste gezicht geeft Erica toe: “De kleuren die deze NoNoo had, waren niet naar onze smaak, maar het design en het ‘tijdloze’ aspect sprak ons aan. En dus wilden we toch wel meer weten.”

Het balletje ging sneller rollen nadat het stel met Roel had afgesproken. Ze kregen een kleurendoosje mee naar huis zodat er met diverse kleurencombinaties geëxperimenteerd kon worden. De tip van Roel om de meest donkere kleuren onderin te plaatsen en de lichtere kleuren juist bovenin te plaatsen, namen Remko en Erica in ogenschouw: “We zijn toen gaan puzzelen met de kleuren. Op een gegeven moment hadden we een, naar ons idee, mooie combinatie samengesteld,” zegt Erica. Ze legden hun gekozen kleurencombinatie voor aan Roel, die enthousiast reageerde. De plaatsing van onze NoNoo kon beginnen.

Ons Kunstwerk Hangt Aan De Muur

Eyecatcher

‘We vonden het spannend hoe de kleuren zouden gaan uitpakken in onze woonkamer. Maar telkens opnieuw als ik het huis binnen kom lopen word ik erg enthousiast van onze NoNoo. Ik zie het echt als ons kunstwerk dat aan de muur hangt’, zegt Erica. Doordat de twee zelf de kleuren hebben samengesteld, voelt het ook erg eigen en is het helemaal naar hun smaak. Remko en Erika zijn helemaal in hun nopjes met de NoNoo die de blikvanger van de kamer vormt: ‘Het is een eyecatcher. De kast valt op, maar schreeuwt niet’, concludeert Remko. Naast de NoNoo 31 ‘zweeft’ er nog een NoNoo in huis een NoNoo 14 waar de televisie opstaat. ‘Wij zijn best wel netjes en naast dat het mooi is dat de NoNoo’s zweven in ons huis, is het ook gewoon hartstikke praktisch. Met schoonmaken kun je overal bij’, vertelt Erica al glimlachend.

Remko: ‘De kast straalt voor mij ontzettend veel rust uit en ik vind de flexibiliteit van het product erg fijn. Dat hadden wij ons in eerste instantie helemaal niet gerealiseerd. Maar Erik vertelde ons dat we altijd de kleuren van de NoNoo kunnen veranderen. Dat biedt mogelijkheden, maar voor de komende tijd hoeven we niets te veranderen aan ons interieur. Behalve die lampjes die we straks boven de keukentafel er gaan indraaien.’

Wil jij ook de ambachtelijke werkwijze van NoNoo koesteren? Neem contact met ons op of ontwerp direct je kast.