Word je er nog blij van? - NoNoo | Modulaire kasten

Word je er nog blij van?

Als professional organizer zie ik regelmatig kasten die bijna bezwijken onder de grote hoeveelheid spullen die erin zijn gepropt. Mijn beroemde Japanse collega Marie Kondo stelt bij alles wat iemand bezit de vraag: “Word je er nog blij van?” Dat is ook mijn doel bij het inrichten of opruimen van kasten: dat de kast, de eigenaar van de kast én de spullen in de kast stralen.

Word Je Er Nog Blij Van

Heb jij een kast in je huis die je niet meer met plezier opent? Kijk dan eens aandachtig naar alles wat je in die kast bewaart. Word je er nog blij van? Zo niet, geef je spullen dan een tweede kans bij iemand die er wel blij van wordt. Via de kringloopwinkel in de buurt, via Marktplaats of via je eigen netwerk natuurlijk.

Ben je op zoek naar een nieuwe kast voor je spullen? Stem de grootte van de kast dan goed af op de hoeveelheid spullen die erin komt. Zo zorg je ervoor dat kast en spullen een harmonieus geheel vormen en niet krakend en steunend tot elkaar veroordeeld zijn.

Meer weten over hoe je jouw kast (en jouw huis) het beste op kunt ruimen? Lees dan het boek ‘Opgeruimd’ door Marie Kondo!

Wil jij ook de ambachtelijke werkwijze van NoNoo koesteren? Neem contact met ons op of ontwerp direct je kast.